SBO: ERP de referència per PIME.

Solució única

wide_horizon_consultors

SAP Business One

SAP Business One integra totes les funcions empresarials principals en un únic sistema.
És multi-empresa, multi-moneda i multilingüe i s’integra perfectament amb aplicacions de Microsoft com Word, Excel i Outlook.
A més, es pot treballar amb SBO des del telèfon mòbil o l’iPad.
Ni car...

Ni car...

SAP Business One està dissenyat especialment per PIME per resultar assequible i amb un cost total de propietat reduït.
Ni complex...

Ni complex...

SAP Business One es fàcil d’emprar i mantenir i ofereix més de 500 complements adaptats al seu sector.
Ni lent d'implantar

Ni lent d'implantar

SAP Business One es un ERP de darrera generació, i la seva implantació és ràpida i senzilla, es pot enllestir en setmanes.
RAONS PER TRIAR SAP BUSINES ONE.

 

És la solució empresarial més venuda del món perquè és completa, integral, assequible, fàcil d’emprar, d’implantar i mantenir.

Programari robust. SAP és líder mundial en programari de gestió.
Dissenyat exclusivament per PIME.
Elecció del model: lloguer o compra.
Implantació flexible: al servidor local o en el núvol.
Escalabilitat probada: preparat per créixer amb el negoci.
Visibilitat completa per prendre decisions intel·ligents.
Gran nivell de personalització.
Ampli catàleg de solucions sectorials.
Extensions: XL Report, Crystal Report, actius fixes, client iPhone/iPad.

Funcionalitats SAP Business One

SAP Business One és el programari ERP de referència per a la PIME.
Descobreixi com les seves funcionalitats poden potenciar el vostre negoci i generar un nou creixement.
Gestió financera
SAP BUsiness One gestiona i optimitza totes les operacions financeres de l’empresa, com per exemple, automatitzar tasques de comptabilitat, activitats bancàries com a pagaments, extractes o transferències bancàries, gestionar el fluix de caixa i seguiment dels fixos, o el control de pressupostos, entre moltes altres.
Planificació de la producció
SBO ofereix un sistema de planificació senzill i potent que ajuda els planificadors o compradors a planificar i gestionar els articles per a la producció o la compra en funció d’una varietat de criteris.
Anàlisi i generació d'informes
SAP Business One proporciona potents eines d’anàlisi i generació d’informes. Incorpora una versió complementària i totalment integrada de SAP Crystal Reports®, la qual cosa permet recopilar dades de diferents fonts i generar informes precisos i actualitzats basats en dades de tota l’empresa.
Gestió de vendes i clients
Aconseguir nous clients així com maximitzar les relacions amb ells és vital. SAP Business One disposa de les eines necessàries per gestionar de forma eficient el procés integral de vendes i el cicle de vida dels clients: des del contacte inicial fins a la venda final, sense oblidar el posterior servei i suport de vendes.
Intel·ligència empresarial
SAP Business One permet accedir a les dades des de diferents fonts, generar informes nous i personalitzar altres ja existents mitjançant diferents dissenys, i amb una despesa informàtica mínima.
Gestió de projectes
L’eina de gestió de projectes combina totes les dades de gestió financera i de projectes en un únic mòdul. Dóna als usuaris la possibilitat de centralitzar totes les transaccions, documents, recursos i activitats relacionades amb el projecte; els líders del projecte poden analitzar de forma senzilla i eficaç tots els aspectes d’un projecte concret amb un clic del ratolí.
Control de compres i inventari
SAP Business One: gestió de compres i inventari
SAP Business One proporciona una sistemàtica de gestió de tots els processos d’aprovisionament, des de la sol·licitud d’ofertes de proveïdor fins a la creació de sol·licituds de comanda i el pagament a proveïdors. SBO permet gestionar tot el cicle, des de la comanda fins al pagament, inclosos els rebuts, les factures, les devolucions i els pagaments.
Producció avançada
SAP Business One disposa de mòduls avançats amb funcionalitats de gestió empresarial específiques que estenen, complementen i milloren les possibilitats del programa.
Mòbil
Gestionar l’empresa des de qualsevol lloc amb accés mòbil segur a la informació i processos, utilitzant l’aplicació mòbil de SAP Business One per a iOS i Android. Mantingueu-vos al corrent de les activitats crítiques i preneu mesures immediates. Gestioneu tasques, activitats i dades del client, en temps real, des del vostre dispositiu mòbil.

Més de 60.000 empreses fan servir SAP Business One.
Comproveu per què.
Parleu amb els nostres consultors avui mateix

SAP Business One és una formidable solució de gestió empresarial dissenyada específicament per PIME. Està disponible al núvol, on-premise o alimentat per SAP HANA, una revolucionària base de dades de memòria desenvolupada per SAP.

Jordi Bartrolí
CEO de Wide Horizons.

Models d’implantació

Trieu el mètode d’implementació adequat.

ON -PREMISE

Per a aquells que encara no estan disposats a acceptar el núvol, o prefereixen mantenir els sistemes a l’empresa, SAP Business One està disponible en modalitat on-premise, amb el suport de l’equip de Wide Horizons, experts de SBO.

El control de la seguretat de les dades depèn del propietari *
Major capacitat de personalització *
Es pot reduir el preu inicial de la solució *
Més control sobre el procés d’implantació *
AL NÚVOL

Per a la màxima flexibilitat, escalabilitat i baix cost total de propietat, la modalitat en el núvol es converteix en una opció de desplegament cada vegada més popular. Molts clients ja es beneficien d’adoptar SBO in the Cloud.

* La seguretat de les dades està en mans del proveïdor.
* Costos previsibles al llarg del temps.
* Normalment, requereix menys temps  d’implementació.
* Major estabilitat i actualitzacions contínues.

Beneficis de SAP Business One

Augment d’ingressos
L’accés en temps real a la informació vital de l’organització permet prendre millors decisions i assolir una major endibilitat i quota de mercat.

 

Millora de les relacions amb els clients.
La solució CRM integral fomenta les vendes i el suport amb l’objectiu d’augmentar la satisfacció dels clients.

 

Millora de l’eficàcia
Un repositori de dades centralitzat augmenta de forma drástica l’eficàcia en proporcionar la informació correcta a les persones adients i eliminant les dades redundants.

 

Ampliació del negoci a altres països
SAP Business One ofereix suport a operacions amb diverses monedes i està disponible en 27 idiomes, amb un compliment legislatiu total en 40 països.
Reducció de costos
Eviteu actualitzacions i costoses personalitzacions per conservar la compatibilitat del sistema afegint funcions noves.

 

Alertes empresarials crítiques proactives.
Controleu la situació gràcies a les seves potents alertes empresarials proactives.

 

Fàcil integració
SAP Business One està integrat amb Microsoft® Office® i SAP Business Suite, la seva arquitectura oberta permet una senzilla integració de solucions de tercers.

 

Mobilitat
Amb independència del model d’implantació (on-premise o núvol), podrà accedir a les dades crítiques en qualsevol moment i des de qualsevol ubicació mitjançant l’aplicació mòbil SAP Business One.
POSEU-VOS EN CONTACTE AMB WIDE HORIZONS.

 

No dubti en contactar amb nosaltres si necessita ampliar la informació sobre les solucions de SAP Business One. Us ajudarem a trobar maneres innovadores d’arribar a nous clients, maximitzar l’eficiència i impulsar un creixement rendible amb SAP Business One.