SAP BUSINESS ONE STARTER PACKAGE

 

Comença a emprar, de forma ràpida i senzilla, el millor programari de gestió empresarial.

SAP Business One a un preu reduït i amb una instal·lació ràpida

Amb SAP Business One Starter Package les petites empreses, startups i emprenedors, podran gaudir de totes les funcionalitats clau de la solució a un preu reduït i preconfigurat per a petites empreses de fins a 5 usuaris.

Senzill.
Fàcil d’emprar i ràpid d’implementar a baix cost.

Funcionalitat integral.
Inclou finançament, vendes, CRM, logística, compra i operacions.

Mobilitat.
A través d’aplicacions descarregables per a l’iPad, l’iPhone i l’iPod Touch habilitat per Wi-Fi

RAONS PER TRIAR SBO STARTER PACKAGE.

 

És un bon inici per a les empreses que planegin un desenvolupament ràpid, amb l’opció d’un trasllat al sistema ERP, que és SAP Business One.

  • Reduir el cost total de propietat de la infraestructura TI.
  • Menys cost de propietat que amb altres sistemes.
  • Inici ràpid sense temps d’inactivitat.
  • Fàcil migració de dades del programari anterior.
  • Funcionalitat completa per a petites empreses.

Capacitats d’empresa gran a un preu per PIME.

Starter Package s’ocupa dels processos bàsics de comptabilitat, finances, vendes, gestió de les relacions amb els clients, compres i inventari i compta amb l’opció de mobilitat per iphone i Android.
Comptabilitat i finances

Gestionar la comptabilitat a través del pla de comptes, el diari i una altra sèrie d’operacions com comptabilitzacions periòdiques.
Dur a terme totes les activitats bancàries incloent el processament de cobraments i pagaments amd diferents mitjans  podent generar fitxers telemàtics, així com gestionar remeses i realitzar conciliacions.
Generar els assentaments comptables en el moment exacte en què es produeixen els esdeveniments rellevants del negoci.
Obtenir la informació necessària a nivell financer i a nivell fiscal.

Inventari i distribució

Integració total amb els processos de compra i venda actualitzant en temps real l’estoc i el disponible.
Capacitat de gestionar múltiples magatzems i realitzar valoracions amb diferents mètodes (mitjana variable, cost fix i FIFO), així com realitzar recomptes i supervisions d’inventari.
Realitzar preparacions de comandes procedents de vendes (picking) i generar les expedicions.
Gestionar multitud de tarifes i preus especials, podent aplicar descomptes per dates i per volum.

Compres i operacions

Generar tot el procés íntegre de compres (comanda, recepció i factura) de forma senzilla conservant la traçabilitat des de l’origen.
Gestionar les dades més rellevants dels proveïdors (persones de contacte, adreces, etc.) així com fer un seguiment de les activitats realitzades amb ells.
Analitzar el rendiment dels seus proveïdors i ajustar la seva estratègia d’adquisicions en conseqüència, mitjançant informes, consultes i la integració amb Crystal Reports

Gestió de vendes i clients

Generar tot el procés íntegre de vendes de forma senzilla, conservant la traçabilitat des de l’origen.
Gestionar les dades més rellevants dels clients així com fer un seguiment de les activitats realitzades amb ells.
Fer un seguiment de les oportunitats de vendes i activitats (CRM) des del primer contacte fins al tancament de la venda.
Analitzar el marge de cada operació per tal de poder optimitzar l’estratègia de venda, mitjançant informes, consultes i la integració amb Crystal Reports.

Informes i administració

Accedir a la informació crítica del negoci que vostè necessita.
Integrar informes i generar els informes adients i precisos sobre la base de dades crítiques de l’empresa a través de finances, vendes, clients, inventaris i operacions.
Triar entre diversos formats d’informes i control d’accés a la informació mostrada; gràcies a Microsoft Office i Crystal Reports.
Utilitzar les funcionalitats addicionals com “arrossegar i relacionar” i navegació interactiva a través de múltiples nivells de dades rellevants, per obtenir una informació completa a l’instant.

Les teves idees i el teu negoci no tenen límits.
I el teu sistema de gestió?
Parleu amb els nostres consultors avui.

Starter Package és una solució preconfigurada, per un màxim de cinc usuaris, adaptada a les necessitats de la petita empresa i que, en funció de l’abast del projecte, permet estar en funcionament en un termini curt de temps.

Ivan Sánchez
Director comercial de Wide Horizons.

Per a emprenedors, petites empreses i startups.

Amb SAP Business One Starter Package les petites empreses, startups i emprenedors de fins a 5 usuaris, podran gaudir de totes les funcionalitats clau de la solució a un preu reduït i amb una ràpida implantació gràcies al seu pre-configuració.
SAP Business One Starter Package és un programari de gestió integrat especialment dissenyat per a la petita empresa. Satisfà els principals requisits empresarials amb la màxima funcionalitat i qualitat: finances, vendes, compres, CRM i inventari.
La solució SAP Business One Starter Package està dissenyada per ser ampliada i pot evolucionar a la versió completa del SAP Business One quan calgui. Podrà gestionar de forma fàcil més dades a mesura que creixi el seu negoci.
En funció de l’abast del projecte, SAP Business One Starter Package es pot implementar en un termini de 3 a 10 dies, amb la configuració bàsica i la importació de dades del seu programari existent.

Beneficis de SBO Starter Package

Optimització dels processos empresarials i garantia d’unes operacions més efectives.

 

Satisfacció de les necessitats empresarials bàsiques en una única solució de programari integrat que es pot ampliar a mesura que la seva empresa creixi.

 

Ràpida obtenció de valor gràcies a un programari que es pot implantar amb rapidesa i a un preu fixat, requereix poc manteniment i minimitza la formació dels usuaris.
Tranquilitat de saber que la seva empresa rep el suport del programari de SAP.

 

Maximització del retorn de la inversió gràcies al fet de començar amb el Paquet d’inici, i actualitzar a les funcionalitats ampliades segons sigui necessari.
POSEU-VOS EN CONTACTE AMB WIDE HORIZONS.

 

No dubti en contactar amb nosaltres si necessita ampliar la informació sobre les solucions de SAP Business One. Us ajudarem a trobar maneres innovadores d’arribar a nous clients, maximitzar l’eficiència i impulsar un creixement rendible amb SAP Business One.